Pol. Ind. El Fontandó nau 1, Apt. corr. 66 - 25250 Bellpuig, Lleida - Tel./Fax 973 320 720 - Mòbil 680 346 568 - info@mesbio.cat

CT 002619 CE

  TORNAR
 

Més Bio Alimentació Ecològica S.L.L. som una empresa familiar ubicada a Bellpuig, Lleida, que ens dediquem a la distribució a l'engròs de productes d'alimentació ecològica.


PRODUCTES

Sabem com n'és d'important seguir una dieta equilibrada, sana i saludable i per això destaquem la importància de menjar fruites i verdures fresques i de temporada. Per poder dur a terme aquest principi prioritzem la distribució de fruites i verdures procedents de pagesos propers, entenent com a propers aquells productors que es troben dins de tot el territori de Catalunya. D'aquesta manera ens assegurem que els productes siguin frescos i que hagin madurat a la mateixa planta, garantint que conservin els seus sabors intensos i totes les seves propietats. Malgrat això, tampoc descartem la possibilitat de comptar amb productes llunyans i exòtics per satisfer les demandes dels consumidors més “aventurers”.

Altres productes amb els que treballem són els làctics, les llegums, les pastes, els arrossos, les herbes aromàtiques i espècies, els fruits secs, els olis, els vins, els ous, els patés, les conserves i les carns. Sempre prioritzant els productors propers però sense deixar de banda tot allò que el client ens sol•liciti encara que sigui procedent de l'altra punta del món.

CLIENTS

En quan als clients principals amb els que comptem cal destacar els menjadors escolars de tot Catalunya, ja siguin gestionats per les escoles mateixes (AMPA o direcció) com per empreses de càtering. Oferint un servei de distribució completa de tots els aliments que tenen cabuda en aquest sector i satisfent sempre les necessitats dels consumidors tant en producte com en horaris de repartiment.

Per altra banda, també comptem amb clients procedents d'àmbits com la restauració, els comerços, les cooperatives de consumidors o els mercats.

 

TORNAR